Lektör fantasy manusutveckling

Skriver du på ett manus som ännu inte är klart?

Då kan du få skrivtips på vägen och någon att bolla idéer med. Läs om mina tjänster här nedan och kontakta mig på manusutveckling@outlook.com för mer information.

Diplomerad lektör fantasy manusutvecklare

Första kapitel-analys

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med mig som manusutvecklare? Då kan du börja med att beställa ett lektörsutlåtande för endast en del av ditt manus, till exempel första kapitlet eller första femtio sidorna. Det är en möjlighet att få feedback på ditt skrivande och reflektioner kring potentialen i din story. Min feedback består av ett lektörsutlåtande på 2-4 sidor. Priset är 1250 kronor i startavgift + 11 öre per ord i din text.

Diplomerad lektör fantasy manusutvecklare

Månadsfeedback

Denna tjänst innebär regelbunden feedback på dina texter under tiden som ditt manus tar form – till exempel en gång i månaden. Ett typiskt paket består av en serie av fyra inskickade texter där varje text får vara upp till 10 000 ord. För varje inskickning skriver jag 2-4 sidors feedback, och totalpriset blir 7500 kronor. Andra skräddarsydda paket kan tas fram för att passa takten du skriver i – hör av dig så tar vi fram en lösning!

I min feedback tittar jag på det skrivtekniska, och ger dig tips på vägen som du har nytta av när du skriver resten av manuset. Genom att fånga upp eventuella brister redan när de är i sin linda kan du minska behovet av stora omskrivningar i efterhand. Dessutom tittar jag på själva storyn och kommer med kreativ input på hur den kan utvecklas.

Du får ett externt perspektiv på din idé på ett tidigt stadium, någon att bolla idéer med, och hjälp att vässa din dramaturgiska kurva för en bättre story redan i första utkastet.

Diplomerad lektör fantasy manusutvecklare

Kreativ kris eller skrivkramp?

Jag kan skriva lektörsutlåtande på manus som bara är halvfärdiga. Då fokuserar jag på idéer på hur du kan komma vidare med handlingen utifrån var storyn är nu, och bidrar med kreativ input kring hur du kan sy ihop slutet. Det blir som en sorts brainstorming från ett externt perspektiv som ger dig chansen till en nystart för ett manus där du kört fast.

Diplomerad lektör fantasy manusutvecklare

Feedback på synopsis

Vill du ha feedback på synopsis för din story? Jag kan ge dig ett externt perspektiv på din idé redan i planeringsfasen – innan du sätter dig ned och skriver. Jag har ett djupt intresse för story-struktur och kan hjälpa dig att vässa din dramaturgiska kurva för en bättre story redan i första utkastet.

Diplomerad lektör fantasy manusutvecklare

Redan färdigt manus?

Då kan hittar du fler tjänster under Lektörsutlåtande.

Lektör fantasy manusutveckling diplomerad lektörsutlåtande lektörstjänst förlag publicera utgiven författare manusutvecklare skräck thriller testläsare